Bestill time med SMS

Send til 2097:

HMSLEGE fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

HMSLEGE 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Ansatte

Person-ikon

Arno de Jong

Fysioterapeut

Arno har jobbet på Harestua Medisinske Senter 
siden 2015. Ferdigutdannet fysioterapeut ved
Internationale Academie voor Fysiotherapie
Thim van der Laan i 2001. Han har erfaring fra Kommunehelsetjenesten og
privat praksis. Arbeider med akutte og kroniske muskel- og
skjelettplager.
Kompentanse på behandling av pasienter med
artrose i hofte og/eller kne (AktivA). Arno har drevet mange år aktiv som
badmintonspiller. Nå mosjonist løp og ski.
Fotballtrener for barn. Medlem i NFF (Norsk Fysioterapi Forbund).

Person-ikon

Christina Ekeren

Fysioterapeut MNFF/FIFA

Utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus 2010-2013. Turnustjeneste i Skedsmo kommune og ved MS – senteret i Hakadal 2013/2014. Siden 2014 jobbet som fysioterapeut ved Harestua Medisinske Senter som vikar i driftstilskudd og privat. Christina har også vært fysioterapeut for damelaget til Oppsal håndball i sesongene 2014-2017.

Hun har selv idrettsbakgrunn fra håndball, og har tatt etterutdanning i form av kurs innen idrettsmedisin og muskel/skjelettplager.

Hos Christina kan du få time raskt uten henvisning fra lege. Hun har kurs i trykkbølgebehandling, nålebehandling, kinesiotaping og rehabilitering av muskel/skjelettplager.

Person-ikon

Eli Mette Berge Gundersen

Bioingeniør

Person-ikon

Elisabeth Angell

Fastlege spesialist i allmennmed

Fastlege, spes i allmennmedisin
Fra 2008 universitetslektor Institutt for allmenn-og samfunnsmedisin DET MEDISINSKE FAKUTETET Universitetet i Oslo

Person-ikon

Emilie Sonberg

Medisinstudent med lisens

Person-ikon

Henning Bang Larsen

Fastlege Spes. allmennmedisin

Etablerte Harestua Medisinske Senter i 1987. Cand. med. 1984. Spesialist i allmennmedisin 1990. Arbeidet som allmennlege siden 1985 avbrutt av 1 år ved indremedisinsk avd Ringerike sykehus 1990. Fra 2008 Universitetslektor Inst. for allmenn- og samfunnsme

Bilde av Ingvild Stensland

Ingvild Stensland

Fysisk Trener

Ingvild er utdannet Personlig Trener (PT) og har erfaring fra basis, utholdenhet, bevegelighet og styrketrening på Olympiatoppen.
Hun er sertifisert som Redcord Active Specialist (slyngetrening), samt har kurs i kettlebells og ernæring.

Ingvild har drevet aktivt med trening og spilt toppfotball i over 15 år, har 144 A - landskamper for Norge, spilt i VM og OL, har EM - sølv og hun har vunnet Champions League med Lyon.

Nå er hun er i gang med NFF`s trenerutdannelse.

Ta kontakt om du ønsker å trene med Ingvild, trenger endringer i program. Tips i forhold til vektregulering, eller i det hele tatt bare trenger ny motivasjon og inspirasjon.

I tillegg til å tilby private timer i vår treningsavdeling har hun ansvaret for noen av gruppetimene som vi har på kveldstid.

Person-ikon

Janne Oppheim Søllesvik

Fysioterapeut MNFF/Osteopat MNOF

Fysioterapiutd. i Berlin/Tyskland - 1995. Osteopatiutd. med eksamen frå Maidstone i 2000. Tidligere høgskoleutd. i idrett grunn- og mellomfag. Mest erfaring og etterutd. innen idrettsmedisin/aktiv rehab. Fysioterapeut/osteopat på landslagsnivå i håndball i 15 år. Siden 2009 har hun vært fast med damelandslaget i håndball. I 2012 vart hun også medisinsk koordinator på landslaget.

Person-ikon

Jørn Wulff

Fastlege - deleliste med dr. Angell

Bilde av Kaja Lien Smedbråten

Kaja Lien Smedbråten

Fysioterapeut

Kaja avsluttet fysioterapiutdanningen i Oslo våren 2010. Hun har i etterkant studert psykologifag. Kaja har gjennom turnusåret og videre arbeid fått erfaring fra kommunal fysioterapitjeneste, både rettet mot barn og eldre. Hun har også arbeidserfaring fra spesialisthelsetjenesten innen rehabilitering hvor hun har arbeidet med ortopedi, nevrologiske lidelser, muskel-skjelett lidelser og langvarig smerte-problematikk.

Kaja har over lengre tid arbeidet med treningsveiledning og som gruppetreningsinstruktør, både på treningssenter og som fysioterapeut.

Hun har videreutdannet seg innen REDCORD-konseptet og smertebehandling med nåler.

Kaja kan tilby helprivate behandlinger. Henvisning fra lege trengs ikke og man kommer raskt i gang med undersøkelse og adekvat behandling og trening.

Person-ikon

Lise Hval

Fastlege

Cand.med. fra Odense, Danmark 2007. Turnustjeneste i København. Har jobbet 1 år som allmennlege på Gran Lege Senter. Startet 1. november 2011 som fastlege på Harestua Medisinske Senter

Bilde av Mari Bardalen Wiggen

Mari Bardalen Wiggen

Kiropraktor MNKF

Utdannet fra Syddansk Universitet i Danmark i 2008, jobbet på Harestua siden 2010.

Person-ikon

Marit Velsand

Legesekretær

Ansatt på kontoret i 1998. Arbeidet som legesekretær i 20 år.

Person-ikon

Mimmi Bjerke-Egge

Legesekretær

Person-ikon

Silje Mari Wøien

Fysioterapeut

Silje har startet på master i klinisk nevrologisk fysioterapi og tar nå i mot pasienter på Harestua Medisinske Senter med nevrologiske sykdommer og tilstander i sentralnervesystemet, som har henvisning på fysioterapibehandling.

Undersøkelse og behandling i praksis er en sentral del av studiet, og studentene har derfor refusjonsrett med HELFO under studieperioden. Dette er et masterstudie som vil gå over 2 år, og hun vil derfor være tilgjengelig i perioden fra oktober 2016 til mai 2018.

Silje har erfaring fra praksis med ortopedi fra Rikshospitalet og ryggmargsskadde ved Sunnaas. Den siste tiden har hun jobbet med en rekke nevrologiske sykdommer/ lidelser i spesialisthelsetjenesten ved Sykehuset innlandet, i tillegg til erfaring fra kommunal sektor.

Bilde av Silje Randen Prestkvern

Silje Randen Prestkvern

Fysioterapeut MNFF

Silje avsluttet fysioterapiutdanningen i Oslo våren 2007. Hun har erfaring fra kommunal fysioterapitjeneste rettet mot barn, og fra sykehus med rehabilitering og ortopediske problemstillinger.

Silje har siden høsten 2008 jobbet ved Harestua Medisinske Senter, Fysikalsk avd. Hun har etterutdanning i redcord konseptet, idrettsmedisin, benytter kinesio taping og triggerpunktbehandling med nåler. Silje har også gjennomført flere kurs innen fysioterapeutiske fagområder og har selv idrettsbakgrunn.

I tillegg til å jobbe ved senteret, tar Silje en Mastergrad i Idrettsfysioterapi (2011-13) ved Norges Idrettshøgskole.

Hun tilbyr fysikalsk behandling uten henvisning. Dette innebærer at man som pasient står utenfor den ordinære ventelisten ved instituttet. Da kan man komme raskt i gang med adekvat behandling og treningsopplegg.

Bilde av Trude Røine-Elsrud

Trude Røine-Elsrud

Fysioterapeut MNFF

Fysioterapiutdannet i Nederland - 2001.
Erfaring fra både kommunehelsetjenesten og privat praksis. Jobbet mye med både ortopediske og nevrologiske pasienter.

Bilde av Åsmund Høyen  Solvang

Åsmund Høyen Solvang

Fysioterapeut MNFF

Åsmund var ferdigutdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Tromsø i 2008. Han har bakgrunn fra jobb som kommunal og privatpraktiserende fysioterapeut, og har erfaring med et bredt spekter av ulike muskel- og skjelettlidelser, nevrologi, psykiatri og ortopedi hos både barn og voksne. Parallelt med jobb som fysioterapeut har han flere års erfaring fra treningssenterbransjen, både med personlig trening og gruppetrening. Åsmund har tatt flere kurs innen manuell terapi, idrettsmedisin, barnefysioterapi, nevrologi, treningsveiledning og Redcordkonseptet. Utenom driftstilskuddsordningen tilbyr Åsmund undersøkelse, vurdering av behov og eventuelt utforming av spesialtilpassede såler.